Hoe kan ik mijn taal/naam/land wijzigen?

Laatst bijgewerkt: Aug 17, 2017 01:11PM UTC
Je naam, taal of land wijzigen is eenvoudig.

Als je al een Avaaz-account hebt, gebruik dan je emailadres en wachtwoord om in te loggen en klik op "Profiel bewerken".

Als je nog geen account hebt, klik dan hier en klik daarna op 'maak een wachtwoord aan'. Vul het emailadres in dat je gebruikt bij Avaaz, en je ontvangt vervolgens een email met instructies voor het aanmaken van een wachtwoord. Als eenmaal een wachtwoord hebt kun je inloggen (zie hierboven) en je profiel wijzigen.