Ik kan een petitie niet ondertekenen of heb een ander probleem met de website.

Laatst bijgewerkt: Aug 17, 2016 09:54AM UTC
Het is mogelijk dat er sprake is van een tijdelijke storing, dus probeer het na 30 minuten nog eens om te zien of het probleem is verholpen. Als dit niet het geval is, kan je ons meer informatie toesturen door te klikken op "Stuur ons een e-mail". Neem in je bericht een gedetailleerde omschrijving op met de URL (link) van de petitie en het besturingssysteem en de browser die je gebruikt.